Konačno vam predstavljamo trejler za animiranu komediju „Cats“, u kome glavnu ulogu tumači naša voljena Taylor Swift koja je kao što svi znamo veliki fan mačaka!

 

U trejleru možemo da vidimo kako će slavne ličnosti izgledati kao humanoidne mačke, uključujući Taylor Swift kao Bombalurinu, Jennifer Hudson kao Grizabellu, Idrisa Elbu kao Macavityja, Jamesa Cordena kao Bustopher Jonesa te Iana McKellen kao mačka imena Gus the Theatre Cat.

„Cats“ je filmska adaptacija poznatog mjuzikla iz 1981. godine koji je komponovao Andrew Lloyd Webber, a prema knjizi koju je napisao T. S. Eliot. Film je režirao Tom Hooper.

Mjuzikl predstavlja priču o plemenu mačaka zvanih Jellicles i noći u kojoj izvode „Jellicle izbor“ kada odlučuju o mački koja će se uzdići do Heavisidovog sloja i vratiti u novi život.

Glumci su nedavno otkrili kako im je velika čast biti deo ovog projekta te kako su se snimajući film osećali kao u zemlji čuda. S obzirom da su u filmu mačke predstavljene u stvarnoj veličini, iz Universal Pictures kažu kako su sve predmete za snimanje morali izraditi u ogromnim veličinama.

Premijera filma „Cats“ zakazana je za 20. decembar ove godine.

Foto: Universal Pictures