Kako bi spasio svoj posao koji je u zabrinjavajućem padu, Kris Kringl, poznat kao Deda Mraz, prisiljen je na partnerstvo sa američkom vojskom. Pogoršavajući stvari, Kringl se upliće u smrtonosnu bitku protiv visoko kvalifikovanog atentatora, koga je unajmio razmaženi 12-godišnjak nakon što je u čarapi dobio komad uglja. Idealan tematski film za sve generacije CineStar bioskop nam je priredio uz akciju iznenađenja, jer ulaznice od četvrtka, prvog dana igranja, sve do nedelje, puna četiri dana možete da kupite po akciji 1+1 ulaznica gratis.

Više o akciji i kupovini ulaznica na blagajnama CineStara ili online https://bit.ly/2KTvaL9

Akcija 1+1 biće ponuđena u svim CineStar bioskopima – Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo, kao i u novootvorenom CineStaru Beograd u Ada Mallu.

Podsetimo, CineStar Beograd otvoren je u septembru ove godine u Ada mallu i brzo je podigao nivo izlaska u Beogradu uvodeći tehnološke i konceptualne dizajnerske novitete. CineStar iskustvo počinje već od kuće, gde ulaznice bez čekanja u redu možete kupiti online.

CineStar sedišta su najudobnija bioskopska sedišta u gradu jer osim što su izrađena od kože, s većim razmacima od klasičnih, nude i pokretan naslon, a dodatni izbor posetiocima su VIP Relax sedišta i Royal Beds sa stočićem i bežičnim punjačem za mobilni telefon. Osim izuzetnih bioskopskih sala, ovaj bioskop ima i nešto što drugi nemaju – sjajan Cinema bar sa terasom i pogledom na Adu, a tu je i 4DX sala sa specijalnim efektima za ljubitelje posebnog efektnog bioskopskog doživljaja.

Najnovija tehnološka rešenja u bioskopu su laserski projektori najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje i vrhunska eXtreme ili 4DX dvorana u kojima možete da pogledate i najnovijeg Pokajnika po akcijskoj ceni.

Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio sale za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenski standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.

Parking za posetioce bioskopa je besplatan.

CineStar možete pratiti na cinestarcinamas.rs i na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i Tik Tok.