Evo koji je poklon ćerka Gigi Hadid dobila od Taylor Swift
Iako prijateljstva u svetu slavnih teško opstaju, zbog drama, tračeva i slično, međutim, manekenka Gigi Hadid i Taylor Swift ruše sve predrasude vezane za holivudska prijateljstva. Njih dve su veoma dobre drugarice već dugo, a to svakodnevno pokazuju slatkim gestovima. Kako je slavna manekenka Gigi postala mama u 2020. godini devojčici Khai (o tome čitajte ovde), Taylor je odlučila da iznenadi mamu i bebu divnim poklonima. Verovatno i sami znate da nije bitno kakav je poklon (da li je skup ili ne), bitno je da je poklon napravljen s ljubavlju i od osobe koja vam znači. Tako verovatno misli i Taylor Swift, koja je maloj Khai poklonila dva veoma lepa i značajna poklona!


Jedan od poklona za koji smo znali još pre par meseci jeste roze ćebence za bebu koje je napravila Tay lično: “Tetka Taylor je napravila ovo”-prokomentarisala je Gigi na svom Instagram story-ju u septembru 2020.godine. Međutim, to nije jedini poklon od Tay-ona je maloj devojčici poklonila i medvedića, i to veoma posebnog!

Pevačica je manekenki poslala medvedića kog je sašila od jedne od svojih haljina. Zovu ga “Ružni medo”, jer je izoblikovan, a Taylor ga ima još od detinjstva. Gigi još uvek nije podelila fotografiju medvedića, niti je želela da zalazi u detalje tog poklona. Mi možemo da kažemo da je ovo divan izbor mlade Tay!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram