Cardi B šokira priznanjem: Evo čime sam se bavila pre slave!
Danas svako može biti poznat-možete uzeti telefon i krenuti da snimate i slikate vašu svakodnevnicu, te tako dobijete na hiljade i hiljade ljudi koji to prate. Ipak, sada nećemo okolišati sa uvodom-kao što ste i pročitali u naslovu, ovde se radi o mega poznatoj reperki Cardi B, koja je uspela da zauzme top poziciju na svetskoj sceni zahvaljujući svojoj muzici (obično svaka njena pesma bude trendi na TikToku). Reperka je skoro iznenadila fandom objavivši svoj novi singl “UP” (više o njemu čitajte ovde), te je sada aktuelnija u medijima nego inače, i daje dosta intervjua za najrazličitije platforme. Nama je bilo veoma interesantno da vam prenesemo neke Cardine reči, a verujemo da ćete se i vi šokirati i iznenaditi kada čujete čime se reperka bavila pre slave!

”Ja oduvek zarađujem novac od svog izgleda i odeće. Pre nego što sam postala reperka, poznata ličnost i Instagram senzacija, bila sam striptizeta. Bila sam jedna od onih striptizeta koju je svaka slavna zvezda želela na svojim sesijama i slično. Davali su mi hiljade i hiljade dolara tada. Da li bi me zvali tamo da sam ružna? Ne! Kad me bilo ko nazove ružnom, ja znam da su ljubomorni, jer koja je poenta toga?”-priča Cardi.

Reperka je prokomentarisala i društvene mreže, te otkrila zašto često zna da bude neaktivna.

”Ponekad samo tvitujem jer želim da vidim šta radi moj fandom, i onda se isključim. Nisam ista kao pre, pogotovo što se društvenih mreža tiče. Sve je to preterano danas. Sve se vrti oko nekih trendova, koji su besmisleni. Društvene mreže su čudne, naročito Twitter. Zato ih i ne koristim kao ranije”-zaključuje Cardi B.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram