Leigh-Anne Pinnock: Spremamo novu muziku za Little Mix

Svetu dosta fale ženske grupe, odnosno bendovi koji bi bili pravo osveženje na muzičkoj sceni. Girl bend Little Mix je jedan od retkih bendova devojaka koji su veoma uspešni danas, a do skoro grupa je bila savršena četvorka koju su činile Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall, Perrie Edwards i Jesy Nelson. Jesy je odlučila da napusti grupu kako bi mogla da poradi na poboljšanju svog mentalnog zdravlja, što je poprilično uzrujalo fandom, ali Leigh-Anne, Perrie i Jade nastavljaju da rade punom parom kao odlična trojka! Leigh-Anne je sada otkrila da zajedno sa ostale dve devojke sprema novu muziku za bend!

„Želim da znate da radimo veoma naporno i spremamo novu muziku za vas. Imamo nešto veoma dobro i uzbudljivo što pripremamo, a izlazi, ako Bog da, ovog proleća. To je jedan super projekat i jedva čekam da ga čujete. Inače radimo na novoj muzici svakodnevno“ – poručuje Leigh-Anne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Little Mix (@littlemix)


Devojke iz Little Mixa su nam skoro predstavile svoje prve fotografije kao trio, gde vidimo ovu trojku u zlatnim kombinezonima i veoma su srećne! Očigledno da devojke pripremaju mnogo kul projekta, a sigurni smo i da fandom ne može da dočeka da vidi i čuje šta su sve devojke pripremile!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram