Da li ste znali ove zanimljivosti o Kendall Jenner?
Sigurni smo da čim pomenemo Kendall Jenner na pameti vam je da je ona supermodel, ima mnogo novca, veliku porodicu, poznate sestre, a i ona sama je mnogo, mnogo poznata. Pored toga, ona ima savršenu i ogromnu vilu (kuću), o čemu možete čitati OVDE. Iako je Kendall dosta poznata, ona je uvek bila tajanstvenija od svojih sestara koje su nam svoje živote bukvalno servirale na tacni, jer objavljuju skoro pa sve trenutke svog života na društvene mreže. Kendall se poslednjih meseci otvorila, pa je pričala o sebi, te otkrila par zanimljivih činjenica koje ćemo vam upravo sada i preneti!

Njen horoskopski znak

Manekenka je u horoskopu škorpija, a to ističe sa ponosom, jer kaže da su škorpije stvarno najbolje!

„Trudim se da imam što manje predrasuda, i tako to, ali moram da priznam da je škorpija najbolji znak ikad, i da škorpije jesu najbolje. Opasne smo, ali priznajem da smo izuzetno kul, volim da ističem svoj znak jer je odličan“ – rekla je Kendall jednom prilikom.

Zviždanje je njena muka

Iako zvuči čudno, Kendall je od malena imala ogromnu želju da nauči da zviždi kako treba. Kada je to pokušala da nauči sa svojim ocem, nije sve išlo tako glatko!

„Iz mene je samo izlazio zvuk tako visok da zvuči kao ptica, tako sam često dozivala profesore u školi“ – ističe manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

A šta je sa kuvanjem?

Jedno je sigurno – Kendall sigurno nema potrebe da kuva, jer njeno osoblje to radi za nju! Ipak, bez obzira na to, model ističe da uživa u spremanju hrane.

„Volim mnogo da kuvam, naročito sa društvom. Često eksperimentišem kad kuvam, imam mnogo kuvara koje želim da pročitam. U mlađim danima bih, po završetku domaćih zadataka, išla u kuhinju i kuvala. To me opušta, a i odvlači mi pažnju. Lepše je da kuvam, nego da blejim na telefonu“ – priča Kendall.

Omiljeni dan

Kendall ima zauzet raspored za gotovo svaki dan u nedelji, jer ona stalno radi. Ipak, ističe nedelju kao omiljeni dan u sedmici.

„Volim nedelju kad ne moram ništa da radim, već samo pijem vino, slušam džez muziku, imam lepu večeru i legnem ranije da spavam” – zaključuje manekenka.

Da li ste znali ove činjenice o Kendall?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram