Zavirite u luksuznu vilu Kendall Jenner!
Iako je Kylie Jenner previše bogata, za njom ne zaostaje ni njena sestra Kendall Jenner, top model, odnosno jedna od najpoznatijih manekenki na svetu. Ona sebe praktično uvek može da počasti stvarima poput luksuznih kuća, stanova i vila, a trenutno živi na luksuznom imanju u Hollywoodu, koje je nekada pripadalo glumici Emily Blunt i njenom mužu. Hajde da pogledamo kako izgleda Kendallina vila!

Zavirite u luksuznu vilu Kendall Jenner!
Kao što se da primetiti, kuća je ogromna, a ima i veliki bazen. Ona se nalazi u Hollywood Hillsu, a vidimo i da kuću okružuje drveće, što je dodatni plus za Kendall, jer ne mora da strahuje da li će paparaci doći da je slikaju dok obavlja svoje aktivnosti u kući.


Zavirite u luksuznu vilu Kendall Jenner!
Kuhinja i trpezarija su veoma velike i prostrane, a u kuhinji vladaju beli tonovi. Što se trpezarije tiče, ona sadrži braon sto za jelo od drveta i velike, bele stolice. Ono što je veoma posebno jeste to što gotovo svaka soba ima ogromne prozore koji gledaju na dvorište, pa prostorije deluju dosta prostranije.


Kad smo kod dnevne sobe, ona takođe ima ogromne prozore, a boje koje preovladavaju su plava i bela, odnosno morski tonovi. Dnevna soba je takođe veoma prostrana i velika.

Zavirite u luksuznu vilu Kendall Jenner!

Zavirite u luksuznu vilu Kendall Jenner!
Kuća ima čak 4 spavaće sobe, koje su dovoljno velike da prime više od 4 ljudi. Kendallina soba je, naravno, najveća, a sve ostale su malo manje. Međutim, svaka od soba za goste je veoma lepo urađena, da se ne može primetiti da su toliko manje od glavne spavaće sobe.


Zatim imamo kancelariju, koja sadrži radni sto i manji sto sa 4 velike fotelje, idealne za sastanke!


Za kraj imamo ogromnu terasu veličine nečijeg celog stana! Ova terasa idealna je za roštiljanje, pravljenje žurki, sunčanje i slično. Kako vam se dopada Kendallina vila/kuća?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram