Harry Styles i i Phoebe Waller-Bridge uplesali u 2021. godinu!

Harry Styles je odlučio da veselo i rasplesano započne 2021. godinu,  predstavivši nam zvaničnim video spot novog singla „Treat People With Kindness“. Reditelji spota su Ben i Gabe Turner, a Harryjeva partnerka u spotu „Treat People With Kindness“ je dobitnica nagrade Emmy i Zlatnog globusa,  glumica  i producentkinja, Phoebe Waller-Bridge, nadaleko čuvena po seriji „Fleabag“, za koju je ne samo napisala scenario (po sopstvenom knjižnom predlošku), već  igrala i glavnu ulogu.

Novi singl skinut je sa aktuelnog albuma “Fine Line” (2019), drugog solo albuma britanskog pevača, koji je po izlasku debitovao na mestu #1 Billboardova liste. “Fine Line” je do sada je premašio dvostruki platinasti tiraž, nominovan je i za prestižnu nagradu Grammy, dok ga je magazin Rolling Stone uvrstio  na listu 500 najboljih albuma svih vremena!

 Sa aktuelnog albuma do sada su  skinuta četiri singla, “Lights Up”, “Golden”, “Adore” i “Watermelon Sugar”, od koji su poslednja dva dostigla višestruko platinaste tiraže i nominacije za nagrade Grammy: za najbolje pop solo izvođenje (“Watermelon Sugar”) i za najbolji muzički video (“Adore”).

I moramo da napomenemo da je album „Fine Line“ (Erskine Records/Columbia Records/Menart) je najprodavaniji pop album kod nas u protekloj godini, a sigurni smo da je Harry rešen da pokori i 2021. godinu. 

Ono što nas zanima jeste kako se vama dopada novi spot Harryja Stylesa i šta mislite da li radi na novim pesma?

Foto: Menart Srbija