Da li je Kylie Jenner operisala svoje obraze?
Veliki broj poznatih ličnosti išlo je pod nož ne bi li izgledale lepše, ali mnoge od njih su apsolutno neprepoznatljive u odnosu na fotografije iz mlađih dana. Jedni od takvih su Kardashian-Jenner devojke, jer je svaka od njih uradila ogroman broj operacija! Definitivno bi mogli izdvojiti najmlađu, Kylie Jenner koja je bukvalno druga osoba kada pogledamo fotografije iz njene mladosti. Skoro su društvene mreže preplavile fotografije Kylie iz mladosti, i jedan od njenih Instagram storyja na kome možemo videti njene obraze – koji deluju dosta veštački!

Kao što se da primetiti, Kylini obrazi su apsolutno drugačiji sada, u odnosu na fotografiju pre svih operacija, pa bukvalno svi bruje o tome šta je ona uradila sa njima. Ovakvi obrazi su neprirodno veliki, jer se iz aviona primećuje da skoro niko nema ovoliko velike prirodne obraze.

Izgleda da Kylie baš voli da troši novac na estetske operacije, a očigledno da je zadovoljna implantima u obrazima (ako ih je radila). Šta vi mislite, da li je Kylie ponovo išla pod nož kako bi njeni obrazi bili veći i lepši?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

I korisiti proizvode iz svoje make-up linije kako bi istakla obraze?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram