BLACKPINK: Prijateljice smo od dana kada smo se upoznale!

Verujemo da ne postoji osoba koja nije čula za najpopularniji ženski K-Pop bend/grupu BLACKPINK koju sačinjavaju četiri devojke kojima bukvalno svako može da zavidi! Osim što su megapopularne, njih četiti su odlične prijateljice, divnog izgleda, stila, stava i apsolutno su pravi idoli i imaju sve karakteristike koje zadovoljavaju pridev “najpopularnije”. One su za veoma kratko vreme postale mnogo poznate, a sada otkrivaju kako se osećaju povodom toga i slično.

„Od prvog dana smo živele zajedno i kada bi se treninzi završili, kod kuće bi poručile hranu i pričale bi o tome kako su nam treneri strogi i zahtevni. Kao što mala deca, u školi recimo, postanu prijatelji i spontano kliknu, tako je bilo i kod nas. Od prvog dana našeg poznanstva smo prijateljice, sve se desilo veoma spontano“ – pričaju devojke iz benda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial)


„Mislim da je svima bitan uspeh na početku karijere, ali ovolikom uspehu se nismo nadale“-  kaže Jennie, a nadovezuje se Rose: „Sav naš uspeh dugujemo fandomu, zaista ih cenimo i volimo. Ponekad se zapitamo zašto smo zaslužile ovoliku podršku“. Jisoo završava priču: „Slušamo mišljenja naših fanova, ona su nam jako važna pogotovo u ovo doba, kada ne možemo da upoznamo fandom i razgovaramo sa njima oči u oči.“

Definitivno da ove devojke nastavljaju da rade punom parom, a s obzirom na to da imaju odlično ponašanje i komunikaciju sa fandomom, sigurno je da će daleko dogurati!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram