Dua Lipa se pozdravila sa svojom braon kosom!
Dua Lipa je jedna od zvezda o kojima vam ne pišemo baš mnogo, jer nas bukvalno uvek zatrpaju vesti o drugim zvezdama! Ipak, i ona zaslužuje svoje mesto kod nas, na našem portalu, pa vas ponekad obradujemo i napišemo vesti i o njoj. Većina slavnih ličnosti želi i voli da eksperimentiše u raznim pogledima – od promene boje laka na noktima, kose, dodavanja pirsinga, ekstenzija i slično. Ovog puta se pevačica Dua Lipa odlučila za veću promenu, na koju nije spreman baš svako! Ona je rešila da se pozdravi sa svojom braon kosom, koja je bila i duža od njene frizure sada!

Naime, muzičarka nam se ovih dana na Instagramu pohvalila sa svojom novom frizurom, a ako se pitate koju je frizuru izabrala – u pitanju je bob stil, odnosno veoma kratka kosa, a pored toga što je njena kosa izuzetno kratka, Dua se ofarbala i to u plavu (blonde) nijansu!

„Nova godina, ista ja, izvinite“-napisala je pevačica u opisu svog Instagram posta, koji je zapravo kolaž od tri fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Da se prisetimo, ovo nije prvi put da Dua nosi ovaj stil kose – ona je ovakvu frizuru imala pre par godina, pa je ovo veoma nostalgičan prizor za veliki deo fandoma. Kako se vama dopada promena koju je pevačica uradila, da li vam je lepša sa braon ili plavo nijansom kose?

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram