Mnoge zvezde često stavljaju ekstenzije, perike, veštačku kosu i slično, a većina sveta ne zna kako zapravo izgleda njihova prirodna kosa. Za ovaj članak odabrali smo par zvezda koje su nekada pokazale svoju prirodnu kosu, pa da vidimo kako to one izgledaju!

1. Tini Stoessel

Da li ste znali kako izgleda prirodna kosa ovih zvezda?

Tini Stoessel na svojim koncertima i u spotovima stalno nosi veoma, veoma dugu kosu, a boja je usklađena sa njenom prirodnom bojom. Kako je sada u karantinu, na fotografijama nam je pokazala svoju prirodnu kosu. Tini nosi duži paž, koji joj divno stoji!

2. Zendaya

Iako je retko gledamo sa prirodnom kosom, kad god da je prikaže fandomu na Instagramu, ceo internet apsolutno odlepi! Zar Zendaya nije prelepa sa prirodnom bujnom kosom?

3. Selena Gomez

Selena Gomez je probala razne frizure i boje kose, ali prirodne lokne i boja joj najlepše stoje!

4. Normani Kordei

Kad je Normani Kordei objavila svoju prirodnu afro frizuru fanovi su bili opsednuti njenom divnom kosom! Šta vi kažete na ovu frizuru?

5. Jojo Siwa

Jojo Siwu svi znamo kao devojku sa dugom plavom kosom i repom u stranu. Međutim, da li ste znali da je Jojo prirodna brineta, ali se od malih nogu farba u plavo!

6. Demi Lovato

Demi Lovato često nosi duge ekstenzije, ali u stvarnosti, njena kosa je prilično kratka.

7. Ariana Grande
Da li ste znali kako izgleda prirodna kosa ovih zvezda?
Arianu Grande svi, baš svi znamo kao devojku sa dugim konjskim repom, ali to zapravo nije njena prirodna kosa! Njena kosa je loknasta i kratka, kao kod malih devojčica. Veoma je simpatična, zar ne?

Čija prirodna kosa se vama najviše dopada?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram