Ariana Grande: Moja prirodna kosa je privatna stvar!

Svaka zvezda ima neki detalj uz pomoć kojeg ga prepoznajemo. Recimo, Jojo Siwa stalno nosi velike mašne u kosi, a Ariana Grande ima svoj prepoznatljiv konjski rep, koji je uvek dugačak i potpuno ispeglan (ispravljen). Ipak, Arianina prirodna kosa nije takva – ona je kratka i kovrdžava, ali Ari ne voli svoju prirodnu kosu!

 

View this post on Instagram

 

rp @alfredoflores ily / miss u / this / wish i kept that bra

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

“Kosa je nešto što vas odvaja od drugih, kada imate neku drugačiju frizuru koju često nosite, onda vas prepoznaju po tome. Recimo crvena kosa bila je Cat, koju sam ja tumačila, ali crvena kosa je pristajala njoj, a ne meni, to nisam ja. Razumete me?”- započela je pevačica.

“Moja prirodna kosa, koja je kovrdžava me podseća na mene kad sam bila mala, ali ni ona nije ja. Takva kosa, prirodna, je nešto moje i privatno, i tako će uvek biti. Ono po čemu me znate jeste dugi i pravi konjski rep i zadržaću se na tome” -kaže Ariana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Na slici iznad možete videti Arinu prirodnu kosu – mi mislimo da je ona predivna i sa ovakvom kovrdžavom frizuricom, a verujemo da i većina vas misli isto. Da li želite da Ari češće nosi svoju prirodnu kosu?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram