Cande ne želi pomirenje s Ruggerom, on pati zbog raskida
Cande Molfese i Ruggero Pasquarelli su raskinuli relativno skoro, pa se non-stop šire razne glasine o njihovom raskidu. Iako izgleda da su raskinuli jer Cande nije želela da bude mama, sada se priča da Ruggero pati zbog raskida, ali da Candelaria obožava to što je slobodna i sama!

Cande se očigledno mnogo oslobodila na društvenim mrežama i ludo se zabavlja uz svoje drugarice i psa, dok je njen bivši fokusiran na posao, odnosno muziku i nova izdanja, kao i album. Glumica je non-stop aktivna na društvenim mrežama, a njih dvoje i dalje prate jedno drugo na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Buenas Noches ? ? Serie y a dormir con ellos ?

A post shared by Cande Molfese (@candemolfese) on

”Pomirenje između Ruggera i mene nije blizu, ne verujem da ćemo se pomiriti. Definitivno da nije bilo lako doneti takvu odluku posle 6 godina veze, ali prija mi da sam sama. Ne treba mi partner, niti ga trenutno tražim”-slobodno govori Candelaria.

Ipak, to nije sve. Mnogi kažu kako je Cande bila prestroga kada je raskid u pitanju, i da Ruggero pati zbog nje: “Istina je da su se oni mirno razišli, ali Candelaria je povukla prvi potez i htela je da raskine. Ruggero baš pati zbog toga, on je želeo da oformi porodicu sa njom, oženi se njome, ali ona to nije htela i napustila ga je. Mnogo je tužan i treba mu odmora.”

Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je ovo istina-morate imati u vidu da se Ruggero nije oglašavao oko raskida koliko Cande, pa još nismo čuli njegovu stranu priče. Raskid je uvek težak, pogotovu kada je u pitanju dugogodišnja veza, kao što je bio slučaj ovde. Ipak, najbitnije je da su njih dvoje i dalje u okej odnosima, te da se nisu burno rastali.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram