Marcus & Martinus najavili novu prazničnu pesmu!
Marcusu & Martinusu će definitivno trebati vremena da vrate popularnost koju su imali pre korone – njihov novi singl “Love You Less” napreduje neverovatno sporo, što i nije baš dobro za karijere momaka. Ipak, blizanci ne žele da odustanu – oni su sada najavili novu pesmu, koja izlazi već sutra, u petak, a biće prazničnog duha.

 

 

View this post on Instagram

 

15K comments and we’ll drop a song this month??

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Za početak, M&M objavili su post na Instagramu ispod kog su napisali “15 hiljada komentara i objavićemo pesmu ovog meseca”. Koliko su MMeri jak fandom dokazuje to što post već ima skoro 20 hiljada komentara, a čim su to uočili i oni, objavili su promotivnu fotku iz spota i najavili novu pesmu.

 

“Iznenađenje! U petak ćemo objaviti novu božićnu pesmu! Nadamo se da će u vama probuditi praznični duh. Ne možemo da dočekamo da je podelimo sa vama” – napisali su Marcus & Martinus u opisu novog posta. Praznična pesma je pravo iznenađenje od njih, jer se oni nikada nisu mnogo fokusirali na prazničnu muziku.

Sigurno da će momci morati da se izbore da ova pesma prođe iole dobro, ali definitivno je da će pesma biti dobra – ništa manje ne očekujemo od ovako divnih i talentovanih momaka!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram