Marcus & Martinus: Božić je vreme za hranu i maženje

Marcus i Martinus su rešili da nas ponovo obraduju novom muzikom, pa su nam pre neki dan najavili pesmu u božićnom duhu, koja je izašla u petak. Najavili su je na vrlo zanimljiv način zatraživši od fandoma 15 hiljada komentara da im otkriju malu tajnu – odnosno, da nam najave singl “It’s Christmas Time”, o čemu smo vam pisali OVDE. Momci su nakon objavljivanja ove numere uradili par malih intervjua, a mi ćemo vam preneti neke zanimljive odgovore koje su momci dali!

Marcus i Martinus kažu da im je Božić omiljeni praznik: “Oduvek smo voleli Božić, to nam je najdraže doba godine. Za nas mnogo znači doći kući u Trofors, opustiti se, biti sa onima koje volimo. Božić je vreme za punjenje baterija, maženje i mnogo hrane!”

Uz to, otkrili su da su pesmu “It’s Christmas Time” snimili u periodu kada to najmanje očekujemo: “Ova pesma snimljena je još letos, u avgustu. Tada nije bilo mnogo božićne atmosfere, ali se nadamo da će vam se svideti ovo što smo vam spremili. Garantujemo vam dobro božićno raspoloženje uz našu novu pesmu.”

 

 

View this post on Instagram

 

IT’S OUT❤️ Get ready for christmas with our new song «It’s Christmas Time» !! What do you think of it??

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Sigurno je da će Marcus i Martinus morati da se izbore da ova pesma dobro prođe – njihov prethodni singl “Love You Less” jedva da ima milion pregleda i to za mesec dana! Momci se nisu baš pretrgli oko promocije božićne numere, ali definitivno neće proći nezapaženo. Mislimo da M&M trebaju još raditi da vrate slavu koju su imali nekad, a verujemo da će to i uspeti!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram