Tini Stoessel: Singl sam, Sebastian me nije varao
Tini Stoessel i Sebastian Yatra raskinuli su još u maju ove godine, ali to ne sprečava medije da non-stop postavljaju pitanja Yatri i Tini jedno o drugome. Kao što već znate, postojale su razne glasine o raspadu njihove veze, a i Martina i Sebas uvek lepo pričaju jedno o drugome, bez tenzije i neprijatnosti. Nakon raskida, govorilo se da i Yatra i Tini imaju nove partnere, ali Tini to demantuje.

Iako bi intervjui koje Tini radi trebali da budu vezani za novu numeru koju je objavila, mediji uvek nađu vremena da je pitaju nešto o Sebastianu, a ona nikad ne izbegava ta pitanja: “Znate da se sada emituju epizode ‘La Voz Antena 3’ i ljudi misle da smo Sebastian i ja zajedno, a to smo snimili pre skoro godinu dana. Svi donose zaključke da smo opet zajedno, ali to nije tako.”

“Mi smo razrešili sve između nas, privatno i lično sam okej, sasvim dobro. Trudim se da se ne uplićem u bilo kakve glasine o partnerima i mojim i bivših momaka. Ne mogu da kontrolišem koga će njegovo srce odabrati. Jedino što mogu da kažem je da sam singl i dobro sam ovako” – priča Martina o partnerima.

Uz to, dodala je i da je ceo raskid veoma privatan za nju.

“To je nešto vrlo lično, smatram da nema potrebe da vama pričam o tome. To je tema o kojoj smo rekli tako mnogo, više volim da ne pričam o tome. Oboje imamo svoje živote, ciljeve, puteve. Veza se mirno završila, to nije bilo zbog nekog trećeg, sve se desilo samo između nas dvoje” – završava Tini ističući da je Yatra nije varao.

Ipak, pevačica priprema novi album koji izlazi u decembru ove godine, a i streaming koncert povodom toga, tako da sigurno nema vremena da razmišlja o bivšim ljubavima!

Sebastian je takođe zauzet radeći na novoj muzici, a sve ukazuje na to da se par mirno razišao.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram