Cande i Ruggero zvanično raskinuli!

Već dugo se govori da nešto između Candelarie Cande Molfese i Ruggera Pasquarellija nije okej, odnosno da su odlučili da raskinu. Iako je sama Cande skoro rekla da su i dalje zajedno, sada je odlučila da kaže pravu istinu – ovaj dugogodišnji par odlučio je da raskine.

Naime, sinoć je Candelaria objavila  poruku na svom Tviter profilu koja glasi: “Ruggero i ja smo odlučili da okončamo našu vezu. Bila je to teška odluka, ali je to najbolje za oboje. Želim da se zahvalim svima koji su odrasli uz nas i našu vezu, ljubav. Raskinuli smo mirno, u dobrim smo odnosima, što je veoma važno za nas. Svi koji govore bilo šta drugačije, molim vas, to nije istina i poštujte našu odluku. Ruggero je sjajna osoba koja je sama izgradila sve što ima i uvek ću ga poštovati. Hvala na svemu”- završila je Cande.

 

Mediji kažu da su Ruggero i Candelaria raskinuli još onda kada su se razdvojili, te je on bio na jednom imanju, a Cande u svom stanu i vreme je provodila sa komšinicom. Uz to, kao razlog se navodi i Candelarina tvrdnja koja kaže da ne želi da se uda, niti ima decu, a Ruggero želi suprotno.

Sigurno da će još neke informacije isplivati, a ako Cande i Ruggero smatraju da je ovo ispravna odluka-  mi je moramo poštovati!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram