Nove glasine kažu da je Cande ostavila Ruggera!
Iako je Ruggelaria, odnosno veza Cande i Ruggera bila jedna od retkih veza iz serije “Violetta” za koju se mislilo da će uspeti, jer su njih dvoje zajedno još od “Violetta” dana, ipak nije sve tako lepo i bajno. Candelaria i Ruggero skoro su raskinuli, a sada su tu nove glasine koje kažu da je Cande ostavila Ruggera!

Prvo je mlada glumica objavila vest o raskidu, a posle i pevač na svom storyju uz reči: “Kao što već znate, nas dvoje smo odlučili da sada okončamo našu vezu. Proveo sam šest godina sa predivnom osobom koja će uvek biti divan deo mog života. Hvala svima koji nas podržavaju i svim bliskim ljudima u ovom momentu. Volimo vas sve.”

Sada argentinski mediji kažu da je Cande donela odluku o raskidu, ali i da je karantin uticao na tu odluku.

“Candelaria i Ruggero su se voleli, imali su mnogo toga zajedničkog. Cande je ta koja je donela odluku o raskid, želela je da malo ‘odmori’ od svega. U karantinu su previše bili zajedno, izmorili su se” – rekao je za medije izvor blizak paru.

“Pokušali su da sačuvaju vezu tako što će probati da žive na distanci, Ruggero u jednom, a Cande u drugom stanu, ali to nije bilo kako treba. Shvatili su da je raskid najbolje rešenje”- dodao je izvor.

Mnogi navode da je Ruggero pritiskao Cande da osnuju porodicu i venčaju se, ali ona to nikako ne želi. Ipak, drugi kažu da je Ruggero ostavio Cande upravo iz tog razloga – jer ona nije “porodičan čovek”.

Za kraj moramo i da vam kažemo da su sve ovo samo glasine – šta je tačno i da li je raskid bio buran (iako bi se reklo da je bio sasvim okej) možda nikada nećemo saznati, a možda će Cande i Ruggero otkriti jednog dana da li je ona ostavila njega, on nju i je bila zajednička odluka u datom trenutku. Verujemo da je i dalje sve okej među njima, jer u trenutku dok vam pišemo ovu vest, glumica i pevač i dalje prate jedno drugo na Instagramu!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram