Ruggero Pasquarelli: Želim da me prepoznajete po muzici

Ruggero Pasquarelli je jedan od najpoznatijih pevača i muzičara iz Italije, a slavu je stekao u Disney serijama “Violetta” u kojoj je bio jedna od sporednih uloga koju je publika mnogo zavolela, i “Soy Luna” gde je tumačio glavnu mušku ulogu. Pevač je skoro raskinuo sa Cande Molfese, ali to ga nije sprečilo da napreduje na muzičkom polju. U jednom od skorašnjih intervjua Ruggero nam je otkrio svoje planove za budućnost, nešto o svom albumu i muzici.

Pevač kaže kako je od malena znao da je muzika njegov životni poziv: “Oduvek, čak od malena, znao sam da ću biti pevač, želim da budem upamćen i prepoznat po svojoj muzici. Sada sam u solo vodama, to je dosta teže nego kad radiš sa nekim, mnogo je više odgovornosti, ali ja mislim da sam na dobrom putu”.

Ipak, Ruggero govori da voli i glumu: “Prethodnih godina moja karijera je bila na glumačkoj strani i veoma sam zahvalan na svim prilikama koje mi je gluma donela, voleo bih opet da budem u nekom glumačkom projektu, ali muzika mi je prioritet”.

“Uveliko spremam svoj album, jedva čekam da ga objavim, ali neću da žurim. Želim da, kada moj album izađe, imam prilike da se družim sa fandomom i idem na turneju, a u ovim uslovima to je nemoguće. Ovo je za mene novi put i nije lako, ali se trudim i nadam se da će vam se svideti sve što pripremam” – zaključuje mladi pevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????? (@ruggero)

Ruggero je definitivno na dobrom putu da izgradi svetsku karijeru, ali ni on, kao ni sve ostale zvezde, ne mogu razmišljati o koncertima sada. Ipak, to ne znači da sve treba da stane – većina umetnika objavljuje novu muziku, i nadamo se da ćemo sve zvezde što pre videti na sceni!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram