Ruggero Pasquarelli na odmoru u društvu Belle Thorne!
Ruggero Pasquarelli živi lep i miran život, bez bilo kakvih drama koje bi uzburkale javnost. Njega ćemo uvek pamtiti po ulogama u Disney serijama „Violetta“ i „Soy Luna“, gde je dobio svojih „5 minuta“ slave, što mu je pomoglo da se danas sve više i više razvija kao umetnik. Iako se po završetku „Soy Lune“ očekivalo da Ruggero nastavi glumačkim stopama, on ipak želi da ga upamtimo po muzici, te je svoj fokus stavio upravo na nju. Ovih dana i on je, kao i većina zvezda, na odmoru i to u Majamiju, a nešto što je veoma začudilo fandom jeste da je na odmoru u društvu veoma slavne Belle Thorne. Ipak, hajde da vidimo o čemu je reč!

Na iznenađenje fandoma, Ruggero svoj odmor provodi u Majamiju, u društvu Amerikanaca i svojih prijatelja, i to sve na veoma luksuznoj jahti, gde je grupa prijatelja i viđena. Mediji i fandom sumnjali su da se Ruggero i Bella nalaze na istom mestu, a Bella je to potvrdila na svom Instagram profilu. Ona je objavila kolaž od dosta fotografija u kome se, između ostalog, nalazi fotografija na kojoj je i Ruggero. Ipak, sada se postavlja pitanje-odakle Bella i Ruggero zajedno na istoj jahti?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELLA (@bellathorne)


Mnogi kažu da su se pevač i umetnica upoznali jer je Bella u vezi sa Benjaminom Mascolom, italijanskim muzičarem koji je takođe i Ruggerov dobar prijatelj, a bio je na putovanju jahtom u Majamiju. Pored toga, postoje glasine koje kažu da je Ruggero započeo novu ljubavnu aferu sa glumicinom sestrom, Kaili Thorne, koja je takođe bila na putovanju sa njima. Šta mislite, da li su ove glasine tačne?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram