Karol Sevilla: Niko mi nije govorio o svemu što slava nosi
Karol Sevilla je mlada umetnica koja se proslavila uz pomoć Disney serije “Soy Luna”, u kojoj je tumačila upravo glavnu ulogu, odnosno ulogu same Lune. Karol nije imala najlepši odnos sa kolegama sa seta, niti je ikada mnogo cenila sve što joj se desilo baš zbog prilike da bude glavna glumica tako popularne serije. Ona je skoro rešila da ode u solo vode, pa je poslednjih meseci naporno radila u studiju, da bi nam skoro konačno predstavila svoj solo singl “Tus Besos”, koji je za dva dana dostigao milion pregleda. Iako se sve to čini sjajno i lepo, pevačica je ovog puta govorila kako slava nije baš bajna stvar, i kako joj ponekad veoma, veoma smeta kada je neko prepozna na ulici.

„Niko mi nikada nije pričao o tome šta slava nosi, niti su me pripremili na to da će ‘Soy Luna’ i moje lice biti gotovo svuda. Kada sam izašla na ulicu, na svakom koraku bih videla svoj lik na rančevima, majicama, posterima, promo stvarima, i slično. Tada sam se zapitala ‘Šta se ovo dešava, zašto svi nose moje lice’. Nisu me pripremili na to da će serija biti prevedena na bezbroj jezika, niti da ću morati da posećujem razna mesta zbog serije“ – priča Karol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAROL SEVILLA (@karolsevillaofc)

„U početku mi je prijalo da mi prilaze i pitaju me za fotku, autogram i slično, volela sam da odlazim u tržne centre i da budem u centru pažnje, ali onda je došlo vreme kad sam bila u fazonu ‘hoću da idem sa mamom u bioskop, i da mi niko ne prilazi’. Smeta mi to što mnogi na nas gledaju kao da nismo ljudska bića, pregrubi su da bi dobili fotografiju. Ponašaju se kao da nismo normalne osobe, to me pogađa i teško mi pada. Privatni život više nije privatan“ – kaže pevačica.

Za kraj, Karol je prozborila o momcima.

„Veoma je teško naći dečka. Recimo, i da izađem sa bilo kim na dejt ili slično, neko bi me uslikao i od toga bi nastao veliki bum. Mislim da zbog toga nemam dečka, a i ne verujem da ću ga pronaći u skorije vreme“ -poručije Karol kroz smeh.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram