Karol Sevilla objavila novi singl, poručuje: Ulazim u novu fazu!

Karol Sevillu svi znamo kao Lunu iz “Soy Lune”, Disneyjeve serije koja je osvojila srca mnogih gledaoca, a njoj je donela svetsku slavu. Međutim Karol nije baš zadovoljna bilo čime što je veže za “Soy Lunu” (koju možete da pratite na kanalu televzije Nova), pa je jedva čekala da ode u solo vode. Mlada pevačica već duže vreme radi na novoj muzici, a juče je predstavila novi singl “Tus Besos”, koji je za manje od 24 časa sakupio oko 240 hiljada pregleda (što je relativno malo, ali kako ona odavno nije objavljivala solo pesme nije ni tako loš rezultat!). Ipak, hajde da vidimo šta je Karol rekla o svojoj novoj numeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAROL SEVILLA (@karolsevillaofc)

Pre svega, da kažemo nešto o spotu – on je snimljen u Kolumbiji, što je dobra prilika da se Karol pokaže i oproba u novim iskustvima. Pesma „Tus Besos“ je veselog i lepog latino ritma, pa će vam brzo „ući u uši“. Verujemo da će se numera pevati dosta, samo što Meksikanka treba da poradi na promociji iste, kako bi uspela da je „progura“ svoju pesmu, da se bolje pozicionira.

„Više nemam 15 godina, već 21, sada sam u novoj fazi. U ovoj pesmi pričam, odnosno pevam o iskustvima koja sam imala i osećam da je to deo svačijeg odrastanja, poput prve ljubavi, prvog puta kada ti dečko slomi srce, svi smo kroz to prošli. Pre svega želim da moja publika raste sa mnom i da zajedno prođemo kroz sve to“ – priča Karol Sevilla, a mi joj želimo da joj se sve što je zamislila i poželela ostvari jer vredno radi.

Kako vam se dopada njen novi singl „Tus Besos“?

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram