Karol Sevilla: Ja nisam Luna, sada sam u novoj fazi
Karol Sevilla je imala ogromnu sreću u svom poslovnom životu i karijeri – ona je tumačila glavnu ulogu u Disney seriji “Soy Luna”, i to upravo ulogu Lune! Definitivno da je Karol imala znatno veće uspehe u “Soy Luna” periodu, jer je tek sad odlučila da želi da se bavi pevanjem, pa je sigurno da će joj trebati druži vremenski period da njena muzika dobije dobru promociju. Bez obzira na sve to, pevačica ni ne pomišlja da se bilo kad vrati u “Soy Luna” doba, jer kako ona kaže to joj “nije prijalo”, a sada se fokusira na svoju solo karijeru.

„Znam da mi je ‘Soy Luna’ bila najbolji vodič koji ću ikada imati, ali to ostavljam po strani. Ja nisam Luna, sada sam u drugoj fazi. Ja sam Karol Sevilla, pevačica. Luna je bio lik za decu, a sada želim ozbiljniju karijeru, nove stvari mi se sviđaju i to je normalno“ – kaže Karol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAROL SEVILLA (@karolsevillaofc)

„Muzika mi je sad prioritet, sve drugo ostavljam po strani. Glumu volim više od svega, ali i to sam zapustila jer želim da se posvetim pevanju, muzici. Vratiću se glumi jednog dana, ali u bliskoj budućnosti fokus stavljam na pevanje. Dosta radim i mnogo vremena provodim u studiju, jedva čekam da čujete šta sam vam pripremila“-kaže mlada umetnica.

Karol definitivno mnogo radi, ali će joj trebati još više promocije kako bi njeni singlovi bili uspešni! Sigurno da ona mašta o velikoj karijeri, a za tako nešto mora da radi mnogo, naporno i da se izbori za svoje mesto na sceni. Da li ste uzbuđeni oko pevačicinih novih projekata?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram