Karol Sevilla: Hitno sam morala da prestanem sa “Soy Lunom”

Karol Sevilla je jedno vreme govorila kako nije u dobrim odnosima sa kolegama iz serije u kojoj je tumačila glavnu ulogu – “Soy Luna”, te da se nikada više ne bi vratila u Lunin lik. Ona to potvrđuje i dalje, i ovog puta malo više govori o ovoj Dizni seriji.

”Soy Luna je za mene bilo divno i zanimljivo iskustvo. Uz to, bio je ogroman izazov ne samo snimiti i završiti tako važan projekat sa tako velikom kompanijom, već je izazov i sada započeti novu etapu solo izvođača sam. Ovo je kao da prvi put idem u bazen, na primer” – započinje Karol.

“Nekada vas cela ekipa pritiska, ali to je samo da vas napune energijom koja vam treba. Gotovo u isto vreme smo snimali i održavali koncerte i turneje, nismo imali ni minut odmora. Ja sam bila glavni lik i očigledno je moj posao bio trostruk -snimanja, koncerti i promotivne aktivnosti. Trebala mi je pauza, bila sam preumorna i hitno sam morala da prekinem sa ‘Soy Lunom’. Eto, to je razlog” -završava mlada pevačica.

 

Ako ne znate, Karol Sevilla se sada posvetila sebi i svojoj solo karijeri, koja iako sporo napreduje i njene pesme nemaju ogroman broj pregleda, veoma je medijski propraćena, a i mi se trudimo da vam sve što ima veze sa Karol prenesemo. Pevačica se trudi i radi i sve vreme ovog sveta koristi da bude u studiju, a sigurni smo da će se njen trud i isplatiti.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram