Billie Eilish: Justin i Ariana su mi ogromna podrška

Billie Eilish je jedna od najmlađih, a najpoznatijih osoba na svetu. Za svojih 19 godina postigla je stvari koje neko nije postigao za ceo život, ali ona često ističe da nije sve baš lepo kao što izgleda. Billie je oduvek govorila da se non-stop suočava sa problemima vezanim za mentalno zdravlje, depresije, krize i slično, a sada je otkrila još po nešto o tome.

„Svi mi imamo neke krize, loše periode i slično. Ja sam imala krizu identiteta jedno vreme, kada bih pričala o bilo kojoj temi osećala bih se kao da to nisam ja, kao da to nije Billie Eilish. Taj period je bio veoma zastrašujući, čudan, nisam znala šta mi se dešava. Ali u svim takvim situacijama su mi pomagali Justin Bieber i Ariana Grande“ – otvoreno priča Billie.

„Sa Justinom sam pričala o tome koliko su nam životi ludi, i o različitim problemima. Ariana mi je takođe veoma pomogla, ona je baš kul kada su te stvari u pitanju. Takođe, i Katy Perry mi je rekla da mogu da joj se obratim i pričam o svojim problemima kad god to želim. Svo troje su mi mnogo pomogli i zahvalna sam im“ -završila je svoju priču Billie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)


Takođe, ova talentovana devojka je skoro proslavila svoj 19. rođendan, pa je na svom Instagramu podelila preslatku sliku iz dana svog detinjstva. Da li je prepoznajete?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram