Ruggero Pasquarelli: Super je što sam singl
Ruggero Pasquarelli nam je dobro poznat, pre svega kao glumac u Disney serijama „Violetta“ i „Soy Luna“, a onda i kao pevač sa veoma dobrom solo karijerom! On svakodnevno radi veoma naporno da bi postigao sve svoje ciljeve, međutim, sada je na odmoru, i to u neočekivanom društvu – o kome se radi pročitajte OVDE. Interesovanje medija za mladog muzičara je iz dana u dan sve veće i veće, jer šteta bi bila da nije tako, pošto je od nedavno singl! Ruggero često daje razne intervjue, pretežno za latinoameričke medije, pa je to uradio i veoma skoro za jedan takav medij, a naravno da smo mi sve ispratili i odlučili da vam predstavimo najzanimljivije detalje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????? (@ruggero)

Kako se osećaš kad si singl?

– Iskreno, super mi je kad sam singl. U svojoj sam novoj fazi, dolazi novi Ruggero. Živim mirno, bez ikakvog pritiska, prolazim kroz sve sam, ali dobro mi je. Prošlo je dosta vremena od raskida, a sada shvatam da mi se dopada i veoma mi prija što sam ‘samac’ da tako kažem.

Da li si patio kad si raskinuo sa Cande?

– Ne, ja sam osoba koja uvek ide napred, šta god da se desi. Nisam mnogo patio, svaki raskid je težak, ali meni je bilo okej. Uvek postoje dani kada sam tužan i slično, ali to je normalno.

Da li si mogao da posetiš porodicu u Italiji 2020.godine?

– Prvi put, posle devet godina koliko sam u Argentini, nisam video porodicu punih godinu dana. Poslednji put sam u Italiju putovao za božićne praznike, prošle godine. Sa svime što se dogodilo u 2020. godini, praktično je bilo nemoguće da pođem u Italiju. Veoma mi je teško zbog toga, ali se nadam da ću ih što pre zagrliti.

Da li si napisao neke pesme nakon raskida?

– Ne, posle raskida nisam napisao niti jednu pesmu. Zapravo, počeo sam da pišem par pesama, ali ni jedna nije završena. Sve one govore o mojim osećanjima, mada nisam uspeo da ih završim na vreme. Ipak, pre ili kasnije, vratiću im se.

Kako bi opisao svoj put od serije „Soy Luna“ do danas?

– Bio je to dug put, stekao sam mnogo znanja tamo. Ponovo sam uživao u glumi u toku „Soy Lune“ i priznajem da me i to na neki način vinulo u zvezde i pomoglo mi da budem ono što jesam danas. Sve to što sam doživeo ja opisujem kao fakultet, univerzitet, koji me pripremio na ono što sam danas.

Da li si sada 100% posvećen muzici?

– Da, moje misli su u muzičkom svetu sada. Ako mi se ukaže neka odlična glumačka prilika, naravno da ću je prihvatiti, ali sam trenutno 100% u muzici. Recimo, nisam baš siguran da bi prihvatio ponudu Disneyja za naredne dve, tri godine sada. 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram