Justin i Hailey: Ne žurimo da osnujemo porodicu

Justin i Hailey Bieber su veoma poznat bračni par, a oboje imaju veoma uspešne karijere. Justin je mega popularni pevač, a Hailey slavna manekenka, a izgleda kako su se njih dvoje savršeno uklopili! Američki mediji kao da strepe da model i pevač što pre osnuju porodicu, to jeste da Hailey što pre zatrudni, pa smo vam pre par meseci pisali o tome kako je manekenka ljutito demantovala glasine koje kažu da je u drugom stanju, što možete čitati OVDE. Ipak, bračni par ne odustaje od ideje da prošire svoju porodicu i imaju potomke, ali kažu da to ne žele baš sad!

Bliski prijatelji Justina i Hailey otkrili su kako se paru ne žuri: “Žele da imaju par godina braka iza sebe pre nego što se pozabave potomcima i osnivanju porodice. Ne žuri im se mnogo, uživaju u svojoj ljubavi, imaju vremena. Daleko od toga da ne žele decu-žele da osnuju porodicu, ali verovatno sada baš i nije vreme za to”-priča izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

“Justin želi da ide na turneju kada se situacija sa virusom stabilizuje, a Hailey želi da bude na turneji što je više moguće. Njih dvoje su veoma zaljubljeni, a deca će doći vremenom. Mladi su, život je pred njima”-završava izvor za američke medije.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram