Kako je izgledalo snimanje pesme “Un Beso En Madrid”?
Ove 2020. godine jedini način da vidimo Tini na YouTube-u bili su “Making of” videi i njen dokumentarac o “Quiero Volver” turneji. Iako nismo dobili “Making of” videe za sve spotove koje je objavila tokom godine, pevačica je odlučila da nas počasti videom iza kulisa za pesmu “Un Beso En Madrid”.

Video traje nekih 5 minuta, a najveći deo videa zauzima upravo Tini u Argentini, dok se u par navrata pojavljuje i Alejandro Sanz koji je svoj deo spota snimio u Madridu, a jedan deo ekipe koji je radio na spotu u snimanje je bio uključen putem video poziva, zbog situacije sa korona virusom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)

Tini je morala da koristi popularni “green screen”, odnosno zeleno platno kako bi videografi mogli da je “ubace” kod Alejandra, a pored toga možemo da vidimo i Tini u šminkernici, i sa svojom mamom koja je tu na gotovo svakom Martininom snimanju.

Tini opet ponavlja kako je ova kolaboracija ostvarenje njenog sna, i da joj je “Un Beso En Madrid” jedna od najdražih pesama na albumu. Video je izašao sinoć, a prevod na engleski jezik nam nije dostupan, što ne znači da će tako i ostati – Tinin tim prevod najčešće doda par dana nakon izlaska nekog vloga. Za kraj nam ostaje samo da vam kažemo da uživate u videu koji je Tini pripremila!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram