Tini Stoessel objavila najvažniju pesmu svoje karijere!

Kada kažemo “prava vrednica” to nas odmah asocira na Tini Stoessel – ona je u 2020. godini objavila toliko nove muzike, da je ni karantin nije sprečio da u svojoj karijeri mnogo napreduje. Tini je prethodnih par dana najavljivala novu pesmu koja je jedna od najbitnijih u njenoj karijeri – u pitanju je duet sa Alejandro Sanzom, njenim idolom, te je ovo izuzetno bitna kolaboracija za pevačicu!

 

Pesma govori o ljubavi koja je nekad postojala, mirnog je ritma, a Tinini i Alejandrovi glasovi definitivno predivno leže uz samu numeru.

“Sećam se da je sa tobom bilo tako drugačije, prirodno. Ti više nisi ovde, nisi ovde. Naša pesma i poljubac u Madridu” – pevaju muzičari.

Da je pesma napravila pravi bum govori nam to što je za samo 5 sati sakupila preko milion pregleda, a Tini kaže kako je ova saradnja za nju ostvarenje sna.

“Ovo je bio moj neostvaren san dugo godina, a sada sam snimila pesmu sa Alejandrom. Hvala ti Alejandro na ovoj predivnoj prilici, previše sam zahvalna i srećna zbog svega ovoga” – priča pevačica.

Tini je čak i zaplakala od sreće dok je govorila o tome. Verujemo da će se ova numera naći i na novom albumu, koji nam izlazi veoma uskoro – ovo je poslednja pesma pre izlaska TS3 albuma, kome se mnogo radujemo!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram