Predstavljamo vam essence novitete jesen/zima 2020

Jedinstveni, nadahnjujući make-up proizvodi za neodoljiv miks prirodnog i izražajnog izgleda – to donosi ažuriranje asortimana essence za sezonu jesen/zima 2020. Bez obzira biraš li prirodan izgled i negovanu kožu, voluminoznu maskaru koja traje 24 sata ili oči koje blistaju u naglašenim i jarkim bojama – s ovim novim proizvodima i alatima svaka će kraljica lepote u trenu dočarati svoj omiljeni izgled na licu.

Novi HELLO, GOOD STUFF! asortiman je u potpunosti u skladu s motom “Čista lepota”. Jer je ovde moto: Ono što je dobro za vašu kožu, dobro je i za vas! Svih šest proizvoda sadrži najmanje 90% prirodnih sastojaka, veganski su i formulirani su bez mikroplastike, parabena, PEG-ova i mineralnog ulja.

Pravi odabir novog asortimana je novi Pretty Natural hidratantni puder, koji je razvijen zajedno s potrošačima. Njihove želje: veganski puder, lagan poput pera koji iza sebe ostavlja prirodnu završnicu, pruža hidrataciju od 24 sata i dostupan je u nekoliko nijansi.

Pored toga, asortimanu se u kolekciji jesen/zima 2020 pridružuju novi inovativni proizvodi za izražajni stil šminkanja očiju, proizvodi za usne i besprekorne nokte.

A za one koji žele više: uzbudljivi tutoriali, cool video zapisi i zanimljive vesti iz sveta essence mogu se pronaći na kanalima društvenih mreža.

HELLO, GOOD STUFF!

HELLO, GOOD STUFF! – savršen izbor za sve ovisnice o lepoti koje vole učiniti make-up jednostavnim, prirodnijim i delotvornim. Šest novih proizvoda upakirano je s najmanje 90% prirodnih sastojaka koji neguju kožu i daju joj prirodan izgled – a sve pod motom „Čista lepota“: Svi proizvodi u ponudi su veganski i ne sadrže mikroplastiku, parabene, PEG spojeve ili mineralno ulje. Jer ono što je dobro za prirodu, dobro je i za vas – i za vašu kožu!

Predstavljamo vam essence novitete jesen/zima 2020

O HELLO, GOOD STUFF! proizvodima koji su obogatili kolekciju jesen/zima 2020 smo već pisali

HELLO, GOOD STUFF! SERUM ZA LICE

Besprekoran ten zagarantovan je ovim serumom za lice! Formula s ekstraktom ananasa pruža intenzivnu hidrataciju, a iza sebe ostavlja lep sjaj i prijatan miris ananasa.

HELLO, GOOD STUFF! 3u1 SPREJ ZA FIKSIRANJE

Koža na vašem licu neće hteti propustiti ovaj hidratantni sprej za fiksiranje s prirodnim ekstraktom lubenice: Sa samo jednom pumpicom spreja, voćna mirisna formula hidrira, postavlja šminku na mesto i osvežava kožu.

HELLO, GOOD STUFF! TONIRANA BEAUTY KREMA

Jedna za sve! Nova TONIRANA BEAUTY KREMA iz HELLO GOOD STUFF! Asortimana vešto naglašava individualnu lepotu svake kože. Nežno tonirana, hranljiva dnevna krema s prirodnim ekstraktom cveta kaktusa, hijaluronskom kiselinom i glicerinom pruža hidrataciju tokom 24 sata, čini da male nepravilnosti na koži nestanu i lako se blenda. Tekstura je ultra mekana na koži i toliko je lagana da kraljice ljepote mogu ne samo videti prirodan izgled, već i osetiti ga.

HELLO, GOOD STUFF! PRAJMER ZA LICE

Prajmer s prirodnim sastojcima koji intenzivno neguje kožu i produžuje trajnost make-upa? Nema problema s HELLO, GOOD STUFF! PRAJMEROM ZA LICE by essence. Formula bez silikona s prirodnim uljem semenki konoplje, vrednim ekstraktom aloe vere, glicerinom i hijaluronskom kiselinom pruža koži optimalnu vlagu i brzo se upija. Rezultat: savršeno negovana i osvežena koža s mekim sjajem koja je u potpunosti pripremljena za omiljeni puder.

24ever maskara

Dramatično uvijene, ali razmažene trepavice koje traju celi dan – za to su sposobne dve nove maskare 24ever! Hranjiva tekstura s uljem konoplja, badema i jojobe kao i vitaminom E prekriva trepavice dubokom crnom bojom koja traje 24 sata. Volumen se može nadograđivati postupno, zavisno od željenog efekta i dostupna je u dve verzije: Bez obzira biraš li 24ever BOLD maskaru za volumen s plastično-elastomernom četkicom za ekstremni volumen ili 24ever DEFINED maskaru za volumen s četkicom od vlakana za definirani voluminozan izgled – tvoj izbor!

easy brush ajlajner za oči

Predstavljamo vam essence novitete jesen/zima 2020

 

Precizna linija ajlajera i mačji pogled koji oduzima dah u sekundi? Nema problema s easy brush ajlajnerom za oči by essence. Zahvaljujući svojih 400 sitnih, sitnih dlačica, vrh možete lako precizno pomicati po kapku – za dugotrajan i privlačan izgled koji će sigurno privući puno pažnje.

tiny tip vodootporan ajlajner za oči

Predstavljamo vam essence novitete jesen/zima 2020

Stil poput profesionalca! Ovaj izuzetno dugotrajan, vodootporan ajlajner ima posebno tanak vrh za stvaranje izuzetno preciznih ajlajner stilova i stil poput make-up artista! Duboka crna tekstura ostavlja iza sebe prekrasan, mat završetak i osećaj je prijatan i lagan na očima.

pomade za obrve + kist

Sada možete savršeno oblikovati obrve – čak i u pokretu – s novom pomadom za obrve + kist. Jednostavno odvrnite malu posudu s pomadom, uklonite poklopac s druge strane i umočite vrh četkice u kremastu teksturu. Zatim popunite male praznine u obrvama, postavite dlačice u željeni oblik, pustite da se kratko osuše i to je to, gotovi ste. I što je najbolje: formula je izuzetno dugotrajna, vodootporna i neće se razmazati.

Lash Princess veštačke trepavice

Trepavice prirodnog izgleda ili dramatična privlačnost očiju voluminoznog izgleda? Sa novim Lash Princess veštačkim trepavicama ljubiteljke trepavica više ne moraju odlučivati, jer su dostupni u dve verzije. Jednostavno pričvrstite nevidljivu, fleksibilnu traku trepavica uz priloženi lepak i stvorite prirodan izgled trepavica verzijom Natural Effect ili voluminozan izgled trepavica s verzijom Wispy Effect. Veštačke trepavice su lagane poput pera na kapcima i ponovno se mogu upotrebiti.

this is me. semi shine ruž za usne & precise

Popularni this is me. asortiman ruževa dobija pojačanje: od sada pet predivnih nijansi this is me. semi shine ruževa ostavljaju polu sjajan, a opet visoko prekrivajući završetak na usnama. Formula s hranjivim ricinusovim uljem nežno se topi u kožu usana i oseća se super meko. Zajedno s odgovarajućim nijansama soft & precise olovki za usne čine savršenu kombinaciju za neodoljive usne.

Dugotrajan ruž za usne

Ovaj ruž traje i traje i traje! Izuzetno lagana, hranljiva formula pruža usnama intenzivnu boju bez isušivanja. Svaka od pet nijansi s dugotrajnom teksturom, sada dolazi u elegantnoj crnoj ambalaži. Nijanse ruževa savršeno odgovaraju nijansama 8h vodootpornih olovaka za usne tako možete savršeno obrubiti usne, a ruž za usne ostaje na mestu.

Pretty Natural hidratantni puder

Za sve zavisnice lepote! Ovaj puder je vrhunski partner za glatku, prirodnu i neegovanu kožu – jer je razvijen zajedno s essence potrošačima i posebno prilagođen njihovim željama. Lagana, dugotrajna formula s hijaluronskom kiselinom i aloe verom pruža vlagu u roku od 24 sata i stvara predivan, prirodno mat završetak jednako toliko dugo – za savršen ten tokom celoga dana. Zahvaljujući svojoj srednjoj pokrivenosti, crvenilo nestaje, osigurava ravnomeran ton kože i prijatno se stapa s kožom.

PRIME+ STUDIO prajmer

Predstavljamo vam essence novitete jesen/zima 2020

Naš favorit među essence jesen/zima 2020 novitetima

Ovaj prajmer je vaš partner u zločinu zbog glatke i lepe teksture kože! Ne samo da produžuje trajnost , pore su i vidljivo popunjene. Kremasta tekstura oseća se lagano poput perja na koži i apsorbira se vrlo brzo ne ostavljajući iza sebe neprijatne ostatke. Na taj se način šminka može izravno naneti. PRIME + STUDIO HIDRATING + osvežavajući prajmer za kožu s kokosovom vodom i hijaluronskom kiselinom pruža koži dodatnu intenzivnu vlagu tokom 24 sata. Za besprekoran ten!

extreme GEL nadlak

Predstavljamo vam essence novitete jesen/zima 2020

Baš kao i njegov popularni prethodnik, završni premaz je obavezan za sve ljubiteljke noktiju, jer ostavlja neverovatno sjajan gel-like završetka na noktima – i sve to bez potrebe za LED ili UV lampom! Uz to, novi Extreme završni premaz osigurava znatno dužu trajnost vašeg laka za nokte u boji – što je potvrdilo 80% korisnika u kombinaciji sa shine last & go! gel.

Kako vam se dopadaju essence noviteti jesen/zima 2020?