Obožavaćete essence Disney princess kolekciju

Jednom davno… Hrabra i snažna princeza koja se s vernim prijateljima upušta u avanture i bori za sve što je dobro – ovo je čarolija Disneyja, koji je fascinirao mnoge od ranog detinjstva. A takva je i essence kolekcija Disney Princess.

Disney Princess palete senki

Dovoljan je brz pogled na nazive nijansi senki: inspirisale su ih snažne osobnosti izvanrednih Disney princeza Ariel i Snjeguljice (Snežane). Svaka od dve Disney Princess palete opisuje priču i život princeze čije ime nose kroz svojih 14 visoko pigmentovanih nijansi: nežne nude nijanse i intenzivna crvena za Ariel, hladne smeđe i zelena s efektom pahuljice za Snjeguljicu.

Preporučena maloprodajna cena je 1.339 dinara.

Disney Princess lash princess maskara

Jednom davno, postojale su … popularne lash princess maskare, koje su dobro poznate iz redovnog asortimana, u njihovim fantastičnim haljinama princeza – i bajkovitom dizajnu! Zahvaljujući „Snow White“ false lash effect maskari, trepavice dobijaju duljinu i dramatičan volumen s efektom veštačkih trepavica. „Ariel“ false lash effect vodootporna maskara pravi je izbor za aktivan životni stil – lako se nosi sa sportom i suzama radosnicama.

Preporučena maloprodajna cena je 439 dinara.

Disney Princess četkice


S dve mekane, sintetičke četkice za senku s dizajnom popularnih princeza, make-up očiju iz snova je lakše postići nego ikad pre. Četkica za senku sa siluetom Snjeguljice idealno upija pigmente senki i raspoređuje ih po kapku. Blendanje je ključno, a s Ariel četkicom za blendanje zajamčen je brz, besprekoran rezultat.

Preporučena maloprodajna cena je 339 dinara.