U susret predstojećim praznicima, etiketa Honey Money Gang priprema nekoliko iznenađenja u vidu apsolutnih zimskih hitova. Prvi u nizu je novi singl Tamare Milanović koja će u, nastavku karijere, koristiti pseudonim lilliewah (stilizovano pisati malim slovima).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Honey Money Gang (@hmg2020_)

Tamara, odnosno lilliewah, se prvi put široj javnosti predstavila na takmičenjima „Ja imam talenat“ i „ The X Factor“. Potom se seli u Dohu gde se zapošljava u talent agenciji i počinje da se bavi manekenstvom. Povratkom u Srbiju 2019. godine nastupa na festivalu „Beovizija“, lokalnom izboru kandidata za Eurosong.

Međutim, njena karijera zvanično započinje prvim samostalnim istupom u vidu singla „Indigo“ (feat. Struka) koji je objavila pod okriljem etikete Honey Money Gang.

U nastavku saradnje sa HMG ekipom, lilliewah predstavlja novu pesmu „Imala“ koju je producirao Meta, uvaženi i veoma talentovani mladi producent.
Singl „Imala“ urađen je u maniru savremene pop pesme koja sadrži elemente trenutno najpopularnijih žanrova u svetu takozvane chart muzike, a to su elektro pop, trep i hip-hop.

„Pesma je nastala u saradnji sa Metom. Bila je to „ljubav na prvi beat“. Senzibiliteti su kliknuli posle samo par razmenjenih reči o muzičkim idealima i uzorima. Singl „Imala“ za mene predstavlja novi početak gde, prvi put pod pseudonimom, pričam o sebi bez straha. Volela sam i volim sve što sam u životu naučila o ljubavi, partnerstvu, inspiraciji,“ kazala je lilliewah o novom singlu.

Pesma „Imala“ je od danas dostupna na svim relevantnim striming servisima, tim povodom u opticaj je puštena i web stranica lilliewah.com.

Premijera videa za singl „Imala“ zakazana je takođe za danas (27. novembar) u 18 časova na YouTube kanalu etikete Honey Money Gang.

Foto: Anamarja Mak