Većina se seća Tamare Milanović po zapaženom učešću na regionalnim takmičenjima „Ja imam talenat“, „X Factor“ i „Beovizija“. Etiketa Honey Money Gang predstavlja njen prvi, značajniji pevački istup kroz debi singl „Indigo“.

Tamara je pronašla adekvatnu pesmu koja u potpunosti odgovara njenom umetničkom senzibilitetu. Singl „Indigo“ je savremena R&B pesma koja je smeštena u aktuelne trep okvire, a govori o ljubavi i nedostajanju.„Indigo“ prati atraktivan i visoko stilizovan video u kom je Tamara pokazala i svoje glumačke kvalitete. Pesmu čini fuzija emocija sa kojima smo se svi susreli bar jednom u životu. Svojom rep deonicom i učešćem u video spotu, snažnu podršku ovoj veoma talentovanoj umetnici je pružio čuveni srpski reper Struka.

Pesma se dugo „krčkala“. Zanimljiva je činjenica da je u samom startu to trebalo da bude moj solo projekat. Kako život „piše romane“, Struka je jednog dana svratio u studio u kom je pesma snimana i čuo matricu koja mu se dopala. Brzo smo se razumeli i započeli zajedničku saradnju na ovom singlu,“ kaže Tamara.

Od autora koji su uticali na njen izraz i koji su je svojim stvaralaštvom inspirisali, Tamara navodi sledeće izvođače: Codplay, Twenty One Pilots, Florence And The Machine, Imagine Dragons, Billie Eilish, James Blake…

Svoje emotivne padove i uspone prevazilazila sam uz pomoć muzike. Uvek sam imala neki bend ili nekog izvođača za čiju diskografiju se u datom trenutku vežem. Nakon takvog osveženja obično sledi period pun kreativnost,“ objašnjava Tamara.

Pogledajte video za pesmu „Indigo“ na Honey Money Gang YouTube kanalu, singl je od danas dostupan na svim digitalnim platformama.

Foto: Mascom PR