Ariana Grande je prvo izdala album “Sweetener” koji je inspirisan jednom njenom vezom. Potom je posle šest meseci usledio album “Thank U Next”, koji je verovatno inspirisan njenim raskidom veze s Peteom Davidsonom. Ali, slavna je pevačica sada odlučila svom ljubavnom životu pristupiti potpuno drugačije. Naime, mnoge ne iznenađuje da Ariana Grande svoju trenutnu vezu drži daleko od očiju javnosti.

Kako piše People, trenutno je u vezi s agentom za nekretnine Daltonom Gomezom, ali ni najvjerniji obožavatelji ih neće videti zajedno.

O svemu je progovorila i u Instagram Storyju koji je potom odlučila da obriše. Kako je tamo istaknula, odsad će ljubavni život držati u tajnosti „kako bi zaštitila svoje najmilije, ali i samu sebe“.

„Deljenje posebnih, osobnih životnih stvari koje me usrećuju na kraju može biti stvarno traumatično“, priznala je Ariana Grande i dodala kako njen ljubavni status nije ničija tuđa stvar iako je mnogi shvataju previše osobno te sebi daju za pravo da kritikuju nju i njen odabir.

Foto: Reebok promo