Nove glasine kažu da je Ariana Grande trudna!

Ariana Grande trenutno je u srećnoj vezi sa Daltonom Gomezom, a nešto što fandom trenutno mnogo više zanima od same veze jeste odgovor na pitanje da li je trudna.

Mnogi fanovi  Ari zamišljaju kao mamu, a to sve zbog jednog Instagram posta koji je objavila nedavno, pa pogledajte o čemu je reč!

Naime, Ari je objavila seriju fotografija i videa snimljenih u kući kako se mazi i igra sa svojim kucama, a jedna je privukla posebnu pažnju fandoma, jer joj na njoj, kako kažu “stomak izgleda izuzetno veliko”, te mnogi sugerišu i govore kako je mlada umetnica trudna, što može biti i istina, iako je za sada samo glasina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ari na ovoj fotki možemo videti kako leži na leđima, a u njenoj blizini su i njeni psi, a osim njih vidimo i njen stomak.

“Bože, da li je Ari trudna? Već se primećuje taj trudnički sjaj!” – samo su neki od brojnih komentara na račun Arianinog istaknutog stomaka, i mnogi se nadaju da je ona zaista trudna.

Iako Ariana ne spominje majčinstvo i želju da postane mnogo mlada mama , ko zna – možda se njeno mišljenje promenilo zbog trenutne situcije, pa je zaista odlučila da se ostvari i na tom polju. Ili su ipak ovo samo obične glasine, koje će se ispostaviti kao tačne, odnosno netačne.

Šta vi mislite o ovim glasinama i da li možete da zamislite Arianu Grande kako mamu?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram