Noć veštica u bioskopu Cine grand uz horor naslove "Stan 32" i "Čistilište"

Planetarno popularni praznik Noć veštica kuca na vrata bioskopa Cine Grand! Ove godine biće obeležen za vikend: u subotu 31. oktobra i nedelju 01. novembra. Ljubitelji ovog neobičnog praznika, ali i horor filmova, imaće priliku da pogledaju najnovije horor naslove „Stan 32“, špansko ostvarenje zasnovano na istinitim događajima i „Čistilište“ (C.L.E.A.N), psihološki horor o zastrašujućoj terapiji koja se primenjuje na mladima u sanatorijumu.

Kao i svake godine, posetiocima bioskopa Cine grand, u okviru obeležavanja „Noći veštica“ slede vredne nagrade. Naime, svi posetioci bioskopa koji u subotu i nedelju, 31.10. i 1.11. kupe bioskopske karte za ova i ostala ostvarenja na repertoaru mogu učestvovati  u nagradnom konkursu i osvojiti vaučer vrednosti 10.000 RSD našeg partnera NIKE.

Radnja najnovijeg španskog horor film „Stan 32“ reditelja Alberta Pinta smeštena je u 70-te godine 20 veka kada porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida.

Napuštajući malo provincijsko mesto, krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što članovi porodice Olmedo ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu, uskoro će im ugroziti život. Film se kotira kao najgledaniji ovogodišnji, španski film, a zasnovan je na istinitim događajima.

Program terapije, nazvan C.L.E.A.N. deluje direktno na mozak pacijenata.

Dr. Molenar i njegova koleginica Emili Kolman garantuju emocionalno i psihološko olakšanje, iako svako od njih ima različito tumačenje terapijskih metoda – Kolman ima klinički, dok se Molenar se više oslanja na upotrebu okultnog. Kriminalistički psiholog Noa Bišop prati troje svojih pacijenata sa odeljenja za kriminal u sanatorijum, verujući da program može nanovo poboljšati život ovih mladih zatvorenika.

Molenarov zlokobni plan je otvoreni „obrnuti egzorcizam“: pacijente želi da iskoristi kao razmenu za demonska stvorenja, koja čekaju duboko na imanju na kojem je sanatorijum izgrađen. Iako mnogi pacijenti misle da bi sve mogla biti halucinacija, Noa, uz pomoć Emili – njegove bivše učenice mora da ostane pri zdravoj pameti i spreči Molenarov brutalni tim upravnika da pripremi dolazak „zveri“.