Albumom positions Ariana Grande otvara novo muzičko poglavlje

Sedam dana nakon što je predstavila prvi singl sa novog izdanja „positions“, Ariana Grande otvara novo muzičko poglavlje istoimenim albumom koji je slušaocima dostupan od danas!

Pop miljenica najavila je svoj šesti studijski album polovinom oktobra i zajedno sa svojim fanovima odbrojavala do današnjeg dana. U međuvremenu, ona je podelila vodeći singl i spot koji prikazuje kako bi bilo da upravo ona rukovodi državom pravo iz Bele kuće.

 

View this post on Instagram

 

? positions (the album) is out now ?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Album „positions“ četvrto je muzičarkino izdanje u poslednje 3 godine. Osim albuma koji su obarali sve top liste –  „Sweetener“ i „thank u, next“, Ariana je u decembru prošle godine podelila i „k bye for now (swt live)“ snimljen na njenoj Sweetener turneji uživo.

Novo izdanje ogleda se u 14 numera, od kojih smo do sada upoznati samo sa jednom. Među njima našlo se i nekoliko dueta – „motive“ (Doja Cat), „off the table“ (The Weeknd), „safety net“ (Ty Dolla $ign), koje već na prvo slušanje uveravaju da Ariana vrlo dobro zna kako da odabere svoje saradnike.

„positions“ tracklist:

shut up

34+35

motive (feat. Doja Cat)

just like magic

off the table (feat. The Weeknd)

six thirty

safety net (feat. Ty Dolla $ign)

my hair

nasty

west side

love language

positions

obvious

pov

 

View this post on Instagram

 

what’s your favorite look from the positions video ? styled by @mimicuttrell ? lmk and vote for Biden

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Izdanje „positions“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://arianagrande.lnk.to/positions a vi nam obavezno javite utiske, koja pesma vam se najviše dopada. I da šta mislite za koju pesmu stiže sledeći spot?

Foto:  Dave Meyers