Još tri dana Vulkanovog online sajma knjiga

Iskoristite vikend pred nama i oplemenite svoj dom vrhunskim izdanjima srpske i svetske književnosti i knjigama za najmlađe, jer Vulkanov online sajam knjiga traje do nedelje, 1. novembra!

Po sniženim, sajamskim cenama, uz neverovatne popuste od 30% na najveće literarne hitove u ovoj godini i dečje knjige, dodatnih 10% popusta na kupovinu tri i više knjiga i besplatnu dostavu na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije, uživajte u hladnim zimskim danima čitajući najkvalitetnije naslove!

 

View this post on Instagram

 

✨ JOŠ 3 DANA TRAJE VULKANOV SAJAM KNJIGA ✨ Potražite „Zmajeve oči“ Stivena Kinga po specijalnoj, sajamskoj ceni! Nekada davno u kraljevstvu po imenu Delajn živeo je jedan kralj koji je imao dva sina. Roland Dobri nije bio ni najbolji ni najgori kralj koji je vladao tom zemljom. Svi koji su ga poznavali i koji su videli njegovo sivo lice i drhtave ruke dok je primao zvanice na dvoru slagali su se u proceni da će novi kralj biti krunisan za najviše pet godina. Razgovarali su o budućem kralju, Rolandovom najstarijem sinu, Piteru. Ali jedan čovek je smišljao, planirao i pripremao nešto drugo: kako da omogući da Rolandov mlađi sin, Tomas, bude krunisan. Taj čovek bio je Fleg, kraljev čarobnjak. Uzbudljiva priča o herojskim avanturama, o zmajevima i prinčevima, o tajanstvenim miševima i ljudima, iz pera majstora pripovedača. Više na www.vulkani.rs #vulkanovsajamknjiga #vulkanknjige #vulkanizdavaštvo #knjiga #knjige #volimdacitam #books #bookworm #bookstagram #bookshelf #bookclub #bookish #bookaddict #bookaholic #bookphotography #bookcommunity #goodreads #greatreads #whattoread #bookworld #književnost #knjigoljupci

A post shared by Vulkan izdavaštvo (@vulkan_knjige) on

I to nije sve što nudi Vulkanov online sajam knjiga!

Pogledajte ostale akcije putem linka!

Kupovinom knjiga putem sajta www.vulkani.rs obezbedite sebi i nekome koga volite savršeno štivo uz koje ćete slobodno vreme provesti na najkvalitetniji način!