Ariana Grande je ceo karantin iskoristila na odličan način -stvarala je novu muziku i vreme je provodila u studiju i samo jedan tweet uzburkao je svetsku muzičku javnost!  Nakon toga počelo je i odbrojavanje do novog albuma, a danas Ariana Grande donosi prvi i vodeći singl koji će se na njemu naći – „positions“.

Kada su studijska izdanja u pitanju, Ariana Grande bez sumnje nas ne ostavlja da čekamo predugo i na tome smo joj zahvalni! Ona je u avgustu 2018. godine predstavila „Sweetener“, a za šest meseci, dok su se hitovi sa njega i dalje preslušavali, stigao je i „thank u, next“.

Ova godina, osim velikih performansa donela je i par velikih izdanja, pa se Ariana tako našla u dve saradnje – „Stuck with U“ (Justin Bieber) i „Rain on Me“ (Lady Gaga).

Novi album mega talentovane umetnice zvaće se “positions” i izlazi 30. oktobra, a oko 6 ujutru po našem, lokalnom vremenu imali smo prilike da čujemo i vidimo prvi singl “positions” sa istoimenog albuma. Evo šta nam je Ari spremila!

Nova pesma Ariane sadrži karakteristične pop zvukove, a divan glas pevačice preovladava u numeri. Ništa manje nismo očekivali ni što se samog spota tiče-naravno da je savršeno urađen, kako to Ariana uvek i radi.

U spotu vidimo Arianu kao predsednicu Amerike, koja mora da nauči da se suoči sa izazovima koje posao u Beloj kući nosi, a ona je u svakom trenutku sređena, elegantna i predivno obučena, sa ogromnim timom ljudi koji radi za nju.

Pesma govori o tome kako bi Ari uradila sve za svog partnera kog mnogo voli: “Menjam poziciju za tebe, kuvam u kuhinji za tebe, čekam te u spavaćoj sobi. Uvek ćeš imati moju beskonačnu ljubav, nema toga šta ne bih uradila za tebe”-peva Ariana.

Pored spota, dobili smo i lyrics video za pesmu, a u trenutku kada vam ovo pišemo, za neka 2-3 sata pesma već ima milion pregleda! Ne sumnjamo da će “positions” biti na vrhovima top listi u celom svetu, pogotovu jer je ovo pesma vrhunske umetnice. Kako se vama dopada ova numera?

Izdanje „positions“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://arianagrande.lnk.to/positions

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Universal Music Serbia