Ariana Grande najavila novi spot i promenila izgled!

Ariana Grande je ovih meseci bila veoma vredna, jer je objavila novi album, ali i novi spot “positions”, a imali smo priliku i da čujemo sve numere sa istog. 

Međutim, samo je pesma “positions” dobila spot, ali to se menja! Američka pevačica pre par dana zagolicala je maštu fandoma aludirajući na to da ćemo uskoro videti novi spot za “34+35” pesmu, a sada se to ostvaruje.

Iako je teaser (tizer) za novi spot koji smo dobili veoma kratak, možemo primetiti da se Ari u potpunosti promenila za ovu numeru, odnosno promenila je svoj izgled – pevačica sada ima šiške, poznate nam kao “zavesa šiške”, a u potpunosti je promenila svoju poziciju u spotu, što nas ne čudi kada uzmemo u obzir da se njen album i naziva “positions” (“pozicije”).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

U isečku još vidimo i Ari u naučnoj laboratoriji, u dugom belom mantilu i mnogo visokim štiklama! Pored nje, tu je još par veoma lepih i zgodnih devojaka naučnica koje joj prave društvo.

Tizer je za manje od 24h skupio 5 miliona pregleda na Instagramu, a sigurni smo da će i sam spot biti mega hit! Da li ste uzbuđeni?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPER TEEN (@superteen.rs)

I da kako vam se dopada Arianin novi album? Koja pesma je na tebe ostavila najjači utisak?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram