Tini: Nećete verovati sa kim sam snimila svoju novu pesmu!
Tini Stoessel, najuspešnija ženska mlada zvezda Argentine, posebno je vredna ovih dana zbog izlaska svoje nove pesme “Duele”, a i najavila je svoj novi album, koji stiže u oktobru ili novembru. Kako kaže, njen sledeći singl biće sa zvezdom koju od malena obožava.

Fandom nagađa da će pesma da se zove „Un beso en Madrid“ i da će biti kolaboracija sa pevačem iz Španije, Alejandro Sanzom koji ima 51 godinu, a Tini je uvek pričala kako ga ona veoma voli i poštuje, a još odavno govori se da su oni snimili duet i da im je ostalo samo da snime spot.

„Niste svesni kakvu pesmu vam spremam, ona izlazi uskoro. U pitanju je nešto potpuno novo od mene sa izvođačem kojeg obožavam. On je bio moj uzor od kad sam bila klinka, kada god bi me neko pitao sa kim želim da snimim duet, govorila bih ime tog izvođača. Trebalo je vremena da sve uradimo, ali sada konačno mogu reći da taj projekat uskoro stiže“ – govori Martina.

Fotke koje smo vam ostavili prethodno su, verovatno, sa snimanja spota za „Un beso en Madrid“, a na njima možemo da vidimo Tini ( koliko se čini ) i još par ljudi na setu. Da li ste uzbuđeni oko ove numere?

Šta vi mislite, sa kim je Tini snimila novu pesmu?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram