Iako je mnoge zvezde Korona sprečila da napreduju i stvaraju novu muzku, Tini je jedna od retkih koja je uspela da izbaci mnogo nove muzike, snima razne projekte i slično i upravo zbog toga nazivamo je pravom vrednicom. Ona je skoro najavila novi singl “Duele”, koji je izašao sinoć u ponoć po našem lokalnom vremenu.

 

U spotu vidimo Tini u raznim odevnim kombinacijama, poput roze haljine, teget pantalone i beli bodi, crna odevna kombinacija koju krasi kruna i svetlo plava kombinacija sa zlatnim detaljima. John C peva rep deo i nalazi se u plastičnoj kutiji. 

Tini je u ovom spotu lepša nego ikad, a fandomu se još dopada i to što promoviše LGBT+ populaciju-ona pleše tango sa devojkom, i oko nje se nalaze muškarci za koje se navodi da su takođe LGBT+, što dokazuje koliko Tini poštuje sve ljude ovog sveta!

Pesma govori o ostavljenoj devojci koja pleše tango jer je tužna: “Kako boli što ga volim, ali on ne voli mene, ali tango ljubav nikad ne umire”-peva Martina. Pesma će definitivno postati pravi hit jer je za 9 sati prešla preko 1.4 miliona pregleda! Tini sada ima mnoge onlajn intervjue, te ćemo prenositi sve zanimljivo što bude rekla!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram