Tini: Duele je nastala pre dve godine, nije posvećena Sebastianu!

Tini Stoessel sada radi na promociji svoje nove pesme koja je kolaboracija sa reperom Johnom Cijem, a o pesmi „Duele“ smo vam već pisali OVDE. Uz to, ona uveliko radi na svom novom, trećem albumu, a kako sada radi mnogo intervjua, mi smo odlučili da vam prevedemo najzanimljivije Martinine reči.

Pre svega, ona je govorila o temi njene nove pesme: “Duele je ljubavna priča koja boli, ali otkriva nešto novo u tebi. Oblaci i plava boja na početku spota predstavljaju raj, lepo i bezbrižno mesto, a bol se pokazuje ružama s trnjem. Devojka ostaje sama, a dečko je bukvalno zarobljen u kutiji, i ona mora da sa dna dođe na površinu. Uz to, tango koji plešem sa devojkom predstavlja da muškarac nije neophodan da bi se žena kretala”-otkriva Tini.

 

Takođe, govorilo se i da je pesma posvećena Sebastianu i da je objavila kao neki vid “osvete” njemu, ali Tini tvrdi drugačije: “Sama pesma nastala je pre dve godine, u to se možete uveriti ako vidite intervjue od prošle godine-govorila sam o trap tango pesmi. Pesma nema adresu, nije posvećena niti jednom dečku”-otkriva Martina.

Za kraj, Tini kaže kako sprema novi projekat sa još jednim umetnikom: “Ne mogu mnogo da otkrivam, ali to je neko sa kim mnogo dugo želim da radim, taj umetnik govori španski i bićete veoma iznenađeni kad vidite o kome je reč”-završava mlada pevačica. Šta mislite, o kome je reč?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram