Kako je izgledao prvi dan Gigi i Zayna sa njihovom ćerkom?

Gigi Hadid i Zayn Malik su pre par dana postali roditelji devojčice, njihovog prvog deteta, o čemu smo vam već pisali OVDE. Sada izvori bliski njima otkrivaju kako su se novopečeni roditelji ponašali kada je Gigi na svet donela njihovu ćerku, a nešto što nas je posebno iznenadilo jeste to što je Zayn govorio o svojim emocijama, što ne radi tako često.

Porodice novopečenih roditelja govore o tome kako se osećaju njih dvoje.

“Gigi je divna, ne možemo da verujemo da su njih dvoje zajedno stvorili tog malog anđela! Oboje su zaljubljeni u bebu, a Gigi je imala posebne emotivne momente dok je držala u rukama, a isto to možemo reći i za Zayna” – govori izvor.

“Zayn je bio mnogo, mnogo emotivan kada je ugledao svoju ćerkicu, ne možemo to da opišemo rečima. Bilo je to predivno i veoma posebno. Doneo je odluku da će se promeniti, i da već jeste, trudiće se da nikad ne izda ni bebu ni Gigi, uvek će biti uz njih. Beba ga je potpuno promenila, verujte nam. Želi i teži ka tome da bude najbolji tata na svetu” – nastavlja porodica.

Za kraj, govore: “Gigi i Zayn će potrajati, bar mi mislimo tako, barem zbog bebe. A inače, svi smo uzbuđeni i presrećni zbog devojčice, obožavamo je i ne možemo se zasititi nje same. Ona je naša svetlost i predivna je”.

 

View this post on Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love??

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram