Gigi Hadid se porodila: Evo šta ona i Zayn kažu o njihovoj ćerkici!
Ah, koliko smo čekali da se ovaj trenutak desi! Od kada smo saznali da je Gigi Hadid u drugom stanju, svi smo željno iščekivali trenutak kada će njena beba, u ovom slučaju devojčica, doći na svet. Sada je taj trenutak i došao i evo šta su sveži roditelji napisali o njihovoj ćerkici!

 

 

View this post on Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love??

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

“Naša devojčica stigla je na ovaj svet ovog vikenda, i već je promenila naš svet. Obožavam je.”- napisala je Gigi, a Zayn je, ipak, bio malo rečitiji. Uz to, oboje su postavili fotografiju ručice njihove devojčice.

“Naša devojčica je ovde sa nama, zdrava i prelepa. Pokušavam da pronađem reči kojima bih opisao kako se osećam sada, ali one ne postoje, to je prosto nemoguće. Ljubav koju osećam prema ovom malom čudu ni ja sam ne razumem. Zahvalan sam što je znam, ponosan što je mogu nazvati mojom i zahvalan za život koji ću provesti sa njom.” – govori ponosni tata Zyan Malik.

Prema prvim informacijama, beba je rođena 23. septembra, a i beba i Gigi se osećaju dobro. Iskrene čestitke ovoj predivnoj porodici!

Još uvek nismo saznali koje su ime dali ćerkici, ali verujemo da ćemo i to uskoro znati. A pitamo vas šta mislite koje su ime odabrali za svoju devojčicu?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram