Sve više mama danas objavljuje svoju decu na društvene mreže, a poneko dete dobije i svoj Instagram profil gde njegovi roditelji objavljuju dogodovštine istog uz opise iz perspektive tog deteta. Toga se pre pad dana dosetila i pevačica Cardi B, te napravila Instagram profil svojoj ćerkici Kulture.

 

 

View this post on Instagram

 

Me & my mommy …..My mom was annoying me but it’s ok cause I look cute.????

A post shared by Kulture (@kulturekiari) on

Kako piše na njenom profilu, profil joj odobravaju roditelji, a izgleda da sama Cardi piše sve opise iz perspektive Kulture: “Moja mama i ja. Mama je bila dosadna, ali je to okej jer izgledam slatko ovde” i “Obožavam kada mi mama bira odeću” samo su neki od takvih.

 

 

View this post on Instagram

 

I love when mommy dress me ?

A post shared by Kulture (@kulturekiari) on

Koliki bum je napravila Cardi sa pravljenjem profila Kulture govori to što ova preslatka devojčica na svom Instagramu ima skoro milion pratilaca (preko 800 hiljada u momentu kada pišemo ovu vest), a već je dobila i verifikaciju!

S obzirom na to da je razvoj tehnologije takav da se danas sve vrti oko društvenih mreža, ne sumnjamo da će Kulture ovaj profil i pratioci značiti u budućnosti, i samo se nadamo da će se sve to iskoristiti na pravi način.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram