Nove fotke Tini Stoessel su za njen predstojeći album?

Već više puta smo Tini Stoessel nazivali pravom vrednicom kada je u pitanju posao kojim se bavi, a i dalje se ne kajemo kada to kažemo – ona po ceo dan radi, izbacila je dosta nove muzike, lajv nastup sa pevačem Khea, a snima i još neke projekte. Pored toga, ona sprema i svoj treći solo album, a izgleda da je on bliže nego što mislimo!

 

Tini već duže vreme govori kako će nam ove godine predstavi T3, odnosno njen treći solo album, a kako u Argentini svi i dalje moraju biti u svojim kućama i Tini radi od kuće, pa je vrlo moguće da fotke za novi album radi u svojoj kući, uz pomoć njenog tima-frizera, šminkera i fotografa.

 

Martinin frizer ovih dana objavljuje mnogo više Martininih fotki nego inače, a Tini na svakoj ima različitu frizuru, međutim, još nešto je privuklo pažnju fandoma-na jednoj slici, frizer je ostavio hešteg #covergirl , pa nas to odmah asocira na naslovnicu albuma!

 

Tini ne krije da jedva čeka da objavi novi album, jer će na njemu biti većina brzih pesama poput “22”, “Sueltate el pelo”, “Ella Dice”, “Ya no me llames” i slične, a ko zna koliko njih će još doći. Mi apsolutno jedva čekamo novi album i muziku ove preslatke pevačice!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram