Sebastian Yatra: Napustio sam seriju koju sam snimao sa Tini!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra nekada bili su jedan od najpoželjnijih i najpoznatijih parova sveta, te su bili veoma angažovani u raznim emisijama, festivalima, muzičkim programima, ali i serijama, te su malo pred koronu krenuli da snimaju seriju za Disney + platformu, a Sebastian više neće biti deo iste!

Iako o samoj seriji znamo vrlo malo, nešto što je bilo sigurno je to da su Martina i Yatra trebali da tumače glavne uloge, a takođe, sigurno da su trebali da budu par i u seriji. Kako je sve stopirano zbog korone, tako je stopirano i snimanje ove serije, a Seb je doneo odluku da više neće biti deo iste.

„Snimanje ove serije bilo je planirano za mart, april i maj 2020.godine, ali zbog Korone sve se poremetilo, kao što već možete i da predpostavite“ – započinje Yatra svoje pojašnjenje.

„Snimanje je pomerenu za 2021. godinu, ali ja već imam neke planove za iduću godinu, te će biti nemoguće da uspem i da snimam seriju i da radim nešto drugo. Žao mi je, ali morao sam. „- završava pevač.

Iako jedan deo fandoma kaže da Sebastian stvarno ima planove, drugi deo govori da je sve ovo uradio jer ne želi da glumi Tininog dečka kada su već raskinuli. Ipak, na nama je da verujemo u ono što Seba priča, a možda će se kroz neko vreme pokazati da li je to stvarno istina.

A šta vi mislite, ko će doći na njegovo mesto i da li ćemo tu seriju uopšte gledati na Disney+ platformi ili je njena sudbina zauvek promenjena?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram