Tini Stoessel i Sebastian Yatra bili su jedan od omiljenih parova sveta, dok nisu raskinuli, kako oni kažu, zbog distance, te se pod znak pitanja stavljaju svi projekti koje su planirali da rade zajedno, a jedan od takvih jeste i serija koju su trebali da snime za Disney+!

Naime, serija je najavljena još 2019. godine o čemu smo vam već pisali OVDE, a par epizoda je već snimljeno, no zbog ove situacije snimanje je stopirano, a fandom je zabrinut da li će se nastaviti!

Kako prenose nemački mediji, jedan od autora projekta, rekao je kako će se serija zvati “Siempre Fui Yo”, odnosno “Uvek sam ja”, a samo snimanje je već započeto, dok je serija planirana još u 2018. godini kada Tini i Sebastian nisu bili par.

Da je reč o ozbiljanom projekatu govori nam sama činjenica da se emituje na Disney+ platformi, a radi se o devojci koja je pevačica, čiji lik tumači Tini i zaljubljuje se u umetnika kojeg tumači Sebastian. Takođe, priča se da će biti više sezona, a prva će imati samo 10 epizoda.

Pod znakom pitanja je to da li će Sebastian i Tini hteti da nastave snimanje serije jer su raskinuli, a sigurno da im je teško i da ne mogu tek tako da pređu preko svega. Najbolje je da sačekamo i vidimo šta će se dešavati i držimo palčeve da se serija snimi!


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram